Jak na vytvoření webových stránek

Proces vytvoření webových stránek a jejich následovné používání nepatří zrovna k nejsnazším úkonům. Pojďme si v následujících odstavcích přiblížit některé důležité aspekty, na které je třeba brát ohled.

 

Tvorba webových stránek

Samotná tvorba www stránek by měla vycházet z rukou opravdového odborníka. Tvorba webových stránek zdarma na různých portálech nikdy nebude ani zdaleka dosahovat kvality, kterou se mohou pyšnit profesionální webové stránky. Zde tedy lze více než doporučit tvorba webových stránek na zakázku. Jedině tak budete Váš web schopni využít na maximum. Při tvorbě stránek na zakázku bude 100% vyhověno veškerým Vašim požadavkům a tak se budete moct ihned pustit do jeho používání. V případě jakýchkoliv potíží se pak bude vždy možné obrátit na Vašeho webmastera.

 

Grafický design

Je jedním z mnoha důležitých aspektů. Webdesign má za úkol zaujmout Vašeho potenciálního zákazníka, zároveň by web ale měl mít také uživatelsky přívětivé prostředí. Důležitá je také s ním úzce spojená marketingová stránka – tudíž kvalitní a poutavé texty, které si získají pozornost nových návštěvníků i vyhledávačů.

 

Webové stránky cena

Jak bylo již na začátku zmíněno, tvorba webu Vás může a nemusí stát pořádný balík. Lze získat webové stránky do dvou tisíc, ale i za desetitisíce. Cena se vždy odvíjí od Vašich požadavků (tzn. Co vše od webu vyžadujete). Ne vždy se vysoká cena rovná kvalitě. Pokud nemáte ani sebemenší zdání o tom jak vytvořit webové stránky, poohlédněte se po nějakém webmasterovi s dobrými referencemi a vše s ním proberte.

 

Tvorba webu Praha

Může být Vaší volbou na cestě za novým a kvalitním webem. Zde je samozřejmostí veškerá zákaznická péče a to vše za rozumnou cenu. Z referencí stojí za zmínku například vytvořené a skvěle prosperující stránky firem jako jsou Atmos, Domia, Trustworthy či Automyčka Express

 

Chcete posunout Vaši online prezentaci?
Sestavíme Vám nabídku na míru!
Máte dotaz?

Tvoříme webové stránky a eshopy

Garantujeme

Zobrazit reference

Nezavázná konzultace


Volejte denně od 11:00 do 18:00. Společně probereme Vaši představu o eshopu a nabídneme nejvýhodnější řešení.


OD ROKU 2011

Tvoříme webové stránky, provozujeme internetové obchody a prodáváme zboží za MO i VO ceny.

883 spuštěných webů

Navrhli jsme a spustili několik stovek úspěšných webů. S každou zakázkou se posouváme kupředu.

78fungujících eshopů

Provozujeme několik desítek vlastních eshopů. Zpracovali jsme více než 17 000 objednávek v hodnotě přes 31 mil. Kč.