Tvorba loga, aneb jak vniká nové logo

Kvalitní logo je základem prezentace každé firmy. Grafický návrh loga může vyjadřovat její zaměření, styl či tradici. Pojďme se společně podívat, jak by měl vypadat působivý návrh loga, který zaujme na první pohled.

 

Jak by měl vypadat takový návrh loga?

Měl by být jednoduchý a dobře zapamatovatelný, zároveň však něčím vyjímečný. Tím může být třeba drobný grafický detail, či skrytá myšlenka. Za dobrým logem vždy stojí kvalitní spolupráce mezi návrhářem a samotnou firmou. Je totiž třeba dobře znát prostředí firmy a cílovou skupinu.

 

 

Logo tvorba by měla být doprovázena také logomanuálem

Ten totiž určuje přesné podmínky pro práci s logem a také jeho vlastnosti (barvy, symbolika, ochranné pásmo apod.). Takový logomanuál zaručuje jednotnost loga na všech firemních materiálech, protože vizuální prezentace firmy je více než důležitá. Může mít jednoduchou, či rozšířenou podobu. Obecně však platí, že čím větší firmy, tím jsou podrobnější.

 

 

Tvorba loga online

V dnešní době, kdy lidé rádi řeší věci z pohodlí domova, se nabízí také možnost online vytvoření loga. V tomto ohledu lze doporučit vyhlédnout si případného grafika pro návrh loga online a poté vše probrat osobně. Nejlépe pokud si najdete grafika z vašeho okolí – tak bude vaše setkání nejjednodušší. V dnešní době je možné najít si spousty grafiků, kteří se zabývají tvorbou loga snad  v jakémkoliv větším městě. Takže nemusíte nutně bydlet v Praze, abyste našli kvalitního grafika.  Tvorba vlastního loga online tudíž není špatným nápadem, pokud počítáte i s osobním setkáním.

 

Tvorba loga – ceník?

Tvorba firemního loga není levná záležitost. Dávejte však pozor, že vysoká cena se nemusí vždy rovnat kvalitě. Dejte proto přednost při výběru grafika raději referencím jiných firem, ty jsou podstatně směrodatnější.

 

Chcete posunout Vaši online prezentaci?
Sestavíme Vám nabídku na míru!
Máte dotaz?

Tvoříme webové stránky a eshopy

Garantujeme

Zobrazit reference

Nezavázná konzultace


Volejte denně od 11:00 do 18:00. Společně probereme Vaši představu o eshopu a nabídneme nejvýhodnější řešení.


OD ROKU 2011

Tvoříme webové stránky, provozujeme internetové obchody a prodáváme zboží za MO i VO ceny.

883 spuštěných webů

Navrhli jsme a spustili několik stovek úspěšných webů. S každou zakázkou se posouváme kupředu.

78fungujících eshopů

Provozujeme několik desítek vlastních eshopů. Zpracovali jsme více než 17 000 objednávek v hodnotě přes 31 mil. Kč.